MALAM MINGGU

HAHA , semalam macam orang gila dah . Pagi MZ malam MZ . HAHA , yang tak bolehnya malam tu , aku baru nak bermesra-mesra dengan anne sorang ni . aku bantai buat lawak , sekali dia palau . Macam sial , sedikit serimuka 1Malaysia pun tidak terpampang . Ternyata dia seorang yang gampang . Selepas lepaking di MZ , tibatiba suasana menjadi tegang .

Fareez : kau nak race ka Epul ?
Epul : takda hal punya . Menang dapat bohsia . ( *bohsia yang dimaksudkan adalah Firdaus )

lalu , fareez membonceng aku dan start race . Destinasi yang membawa kemenangan ialah rumah fareez . Ketika berada di jalan yang lurus , Fareez menyuruh aku tunduk untuk memotong angin . Ternyata kami berjiwa rempit . Tetapi , potongan angin yang sadist tidak dapat melawan kuasa enjin Ex5 milik Epul . Kami di tinggalkan ' satu tiang ' , tetapi kami masih berusaha untuk menang . ketika sampai di selekoh masjid dimana ada bukit , Epul beraksi perlahan . Kami melalui bukit itu dengan wajah girang dihiasi senyum pemenang . Setibanya kami di finish line . Epul , melontar katakata yang kurang enak didengari . Apa yang pasti , katakata itu menguji kesabaran .

Epul : korang main tipu
Aish&Ayam : *dengan penuh Dramatis . ASAL PULA !

tiba tiba terdengar suara yang bertiup sepoi

Firdaus : aku yang menang lah , aku dah pusing 2kali dah pun .

kami bertiga pun , kurang pasti dengan katakatanya itu . kerana firdaus adalah bohsia yang dipertandingkan tetapi juga bertanding dengan menunggang FIX BIKE miliknya ! Lidah terkelu , terkejut dan tidak terkata . Adakah pemenangnya , Firdaus ?

Jadi , kami memutuskan bahawa Firdaus dis-qualified kerana ,
# Firdaus membuat pusingan dua kali . Walhal , ini pertandingan SPRINT bukannya CURCUIT .
kata , Fareez .
# Firdaus merupakan bohsia yang dipertandingkan .

Tuntasnya di sini , Firdaus bukan calon bertanding . Walaubagaimanapun , timbul rasa tidak puas hati dari Epul . Kerana , selama careernya menjadi seorang rempet yang bertauliah . Dia tidak pernah , kalah .

Meskipun , dia seorang rempet . Aku dan Fareez sedikit pun tidak goyah . Lalu , Epul mengajak kami race sampai ke rumah Zaki . Destinasi kemenangan : sampai dan cium pipi Zaki akan menjadi juara .

WENG WENG WENG

*aku tidak dapat meneruskan cerita kerana kami kalah . Ternyata Epul Sadong .

Setibanya , di rumah zaki kami berjaya merekodkan klip " ROKK "kemudian , MOSKOVI *bukan nama sebenar cuba untuk mempraktikkan mukanya ketika
buang air besar . **pada akhir video ini , anda boleh lihat muka moskovi ketika berak .

No comments: